Email:cnfuruide@gmail.comХенан пријатељ Метал производи Цо., Лтд

Хенан пријатељ Метал производи Цо., Лтд

Категорија производа
Biz bilan bog'lanish

Хенан пријатељ Метал производи Цо., Лтд

Додајте : Јинглиу пут индустријски Парк Xинxианг, Хенан.

Кон : Г. зхоу

Тел:86-373-3686581

Пхо:86-13608688156

Факс : 86-373-3686583

Е-маил :cnfuruide@gmail.com

Wеб :www.cnfuruide.com

Пролеже челична жица својства

Пролеце у опсегу еластичне, треба да вратите се у свој првобитни положај након деинсталацију, надам се да је пластичне деформације што мања, тако да жице треба да има високи спојите ограничити, даје снагу и Затезна чврстоћа. Даје однос, виши блиће Затезну цврстину еластични лимит, као и боље искоришћење снагу, направио јачи пролеце.

Пролеће се ослањају на еластичне деформације да апсорбују енергију удара, тако да су пластичне Опружна жица не мора да се велике, али барем имају под опругу обликовао пластика, и довољно жилавост да издржи удар енергије.

Пролеће обично ради на дужи рок под наизменично стрес, тако да је висока отпорност на замор ограничење, као одлична отпорност на наказу и опуштање.

Користите пролеће у одређеном окружењу, жице ће имати неке посебне услове, као што: користећи пролеће у корозивној медијум, мора да има отпорност на корозију добра. Прецизности инструмента којим се на пролеће, треба да има дугорочне стабилности и агилност, ниска температура коефицијент, високог квалитета, мале резидуални ефекат, апсолутни остатак од еластична константа. У пролеће под високим температурама условима, захтеви могу још увек имају довољно на високим температурама еластичне ограничење и добар љигавих отпор својства.

Поред тога, треба да размотрите формирањем и Термичка обрада Опружне челичне жице. Хладно вучене опруга од жице и уље нарави пролеће челичне жице да би директне доставе стање челична жица-рана Спрингсу, пролеће по ослобадјању од стреса третман директно након употребе. Хладно вучене пролеће челична жица Затезна чврстоћа је нешто већи него код нафте нарави жице. Велики еластични челична жица, хладно вучене превелика, стењања Спрингс је тешка, спецификација је генерално мање од челика пролеће 8.0 мм тако хладно вучене жице, жица нарави уље спецификације је генерално мање од 13.0 мм. Заправо 13.0 мм пролеће, користећи лаке напетост Опружна жица, хладно вучене намотаји формирање сузбијајући и умирио након употребе. Пречник изнад 15.0 мм Опружна грејање стењања процес.


ХЕНАН ПРИЈАТЕЉ МЕТАЛ ПРОИЗВОДИ ЦО., ЛТД
QR Code