Email:cnfuruide@gmail.comХенан пријатељ Метал производи Цо., Лтд

Хенан пријатељ Метал производи Цо., Лтд

Категорија производа
Biz bilan bog'lanish

Хенан пријатељ Метал производи Цо., Лтд

Додајте : Јинглиу пут индустријски Парк Xинxианг, Хенан.

Кон : Г. зхоу

Тел:86-373-3686581

Пхо:86-13608688156

Факс : 86-373-3686583

Е-маил :cnfuruide@gmail.com

Wеб :www.cnfuruide.com

Залихе 65Мн пролеће челична жица 65Мн угљен пролеће жица 65Мн легура пролеће жица спецификације комплетан

Залихе 65Мн пролеће челична жица 65Мн угљен пролеће жица 65Мн легура пролеће жица спецификације комплетан

Са широко искуство и стручност, пријатељ Метал се бави развојем, производње и пласмана залихе 65мн пролеће челична жица 65мн угљен пролеће жица 65мн легура пролеће жица спецификације је довршити АСТМ-А230-99, АСТМ-А401, ЕН10270-2, ЈИС Г3561. Као професионални произвођач, смо сада...

Ћаскање сада
Product Details
Са широко искуство и стручност, пријатељ Метал се бави развојем, производње и пласмана залихе 65мн пролеће челична жица 65мн угљен пролеће жица 65мн легура пролеће жица спецификације је довршити АСТМ-А230-99, АСТМ-А401, ЕН10270-2, ЈИС Г3561. Као професионални произвођач, смо сада доноси високог квалитета разне челичне жице из Кине који долазе у велике чврстоће, па чврстину и носе изванредну отпорност. Такође поздрављамо твоје по наруџби.

Пролеће жица знања

Пролеже челик пребацим (Опружна жица) за производњу различитих типова и употребе Опружне челичне жице.

Главне врсте су:

(1 ) за хладно калем Опружне жице, хладноћа пролеће ролл формирање након такве термичке или само по ниској температури грејање апликација, углавном угљен Опружна жица;

(2 ) калем прољеће након термичке Опружна жица, углавном легура челична жица;

(3 ) угаси и каљено Опружна жица, такође познат као уље сузбијајући темперинг Опружне жице;

(4 ) од нерђајућег челика Опружне жице, већина ових челична жица је направљен од аустенитног нерђајући челик потражите у производне карактеристике легура челична жица. Поред тога су у развоју у деформације Термичка обрада жице.

Требало је да угљен Опружна жица виоке отпорности, еластични лимит, чврстину и замора снагу и отпорност на шок и вибрација. Осигуравање снагу и чврстину карактеристике, посебно за спречавање торзионални пукотине, кључ за производњу Опружне челичне жице. Инхерентне квалитет и површински квалитет жица шипке директно утиче на перформансе од жице. Угљен пролецни челична жица са високим нивоом угљеника високог квалитета угљен конструкциони челици или угљен алатка за челичне жице род производња, према употреба пролеће строгу контролу над свом хемијском саставу, гас садржаја и није ковина укључивања. Како би смањили површински манама и децарбуризатион слој, производњом жице род сместити површински брушење, ако је потребно, али и за пилинг. Род жице да бити Нормализована или сорбите третман, са спецификацијама велику лопту с уместо тога оптимизирано. Посебно у сред производом пре топлоту третман је у широкој употреби у лијечењу сорбите. Термичка обрада за спречавање децарбонизатион. Термичка обрада помоћу Сумпорна киселина или сона киселина киселим за уклањање оксида гвоћра коже. Облога може бити лимета, фосфата, бораксу третман или бакра. Цртање процес готових производа има велики утицај на перформансе производа. Генерално , потребно је око 90% укупне површине и та мањих површина (око 23%) да се осигура чврстину производа. За средњу снагу пролеће челична жица, цртање треба да буде под контролом када умирио излазатуре од челична жица је нижа од 150, спречавамо настанак челична жица због напрезања старења и обрнути крек, што је главна мана узроковано жица шкарта. Из тог разлога, мора постојати добро подмазивање и адекватно хлађење током нацрткрило. Мањи пролаз смањење стопе и цртање брзина ће помоћи да се смањи температуру успон челична жица. Резидуални стрес у челична жица за цртање има велики утицај на њене перформансе. То може бити елиминисан онлине исправљање или ниској температури грејања.

Легура Опружна жица са силицијум манган, хром-ванадиум и других легура Опружна производње. На млаки клипњача жица је није потпуно трака. Термичка обрада за спречавање децарбуризатион, силикон пролеће челична жица род, већ и за спречавање падавина од графитни угљен. Термичка обрада полу-готових производа користећи оптимизирано рецрyсталлизатион. Киселим , премаза процеса и производње угљен пролеће челична жица је сличан. По потреби, Си-Мн Опружна жица има хладно цртање, оптимизирано, Нормализација, Висока температура, Каљена, сребро сјаји нафти и сузбијајући и умирио статус различите испоруке; Цхроме ванадиум пролеће челична жица хладно цртање, оптимизирано, статус. Главне легуре Опружна жица намотана у опругу, предмет сузбијајући и умирио у температура пре употребе.

Угаси и каљено пролеће челик пребаци да главни уље сузбијајући и Каљена угљен Опружна жица и силицијум-манган легура Опружна, на моторно уље, сузбијајући темперинг угљен Опружна жица и хромиране силиконске легура Опружна жица. Опружне жице, након што је цртање темперинг сузбијајући и умирио третман сврха челична жица има високо еластичне ограничење и принос однос и добар отпор чврстину и умор. Опруга од жице угаси и каљено стабилна у геометрију и механичка својства, са мало колебања оптерећења и да могу да се подгреје испод темперинг температура за елиминисање резидуални стрес генерисан током навити.


Hot Tags: залихе 65мн пролеће челична жица 65мн угљен пролеће жица 65мн легура пролеће жица спецификације довршите Кина, произвођач, прилагођене, направљено у Кини
Сродни производи
ХЕНАН ПРИЈАТЕЉ МЕТАЛ ПРОИЗВОДИ ЦО., ЛТД
QR Code